Telefon: 0766.476.573 | 0760.284.116 | E-mail: serviciiwah@yahoo.com "Servicii Funerare Sannicolau Mare - Funerare Puscas"

Transport FunerarFirma noastra de servicii funerare Puscas va poate oferi transport in cele mai bune conditii, acesta indeplinind toate conditiile impuse in vederea unui astfel de transport. Firma noastra se ocupa atat de transport funerar in Sannicolau cat si din/in orice alte orase din judetul Timis.

Procedurile de transport decedati presupun un transport in conditii excelente atat din punct de vedere igienic, sanitar, estetic dar si legal. In vederea transportului pe cale terestra, firma noastra va pune la dispozitie autospeciale funerare, autoturisme autorizate si omologate in baza legislatiei legale aflate in vigoare.

Serviciile noastre includ de asemenea toaletarea decedatului, manipularea acestuia, precum si asigurarea de produse si accesorii necesare unei inmormantari precum : prosoape, sicriu echipat complet confecionat din diferite materiale, accesorii funerare, coroane, aranjamente florale, batiste, doliu de pus la usa si de pus in piept, cruce, orar mare, orar mic, etc.

Contact
0766.476.573