Telefon: 0766.476.573 | 0760.284.116 | E-mail: serviciiwah@yahoo.com "Servicii Funerare Sannicolau Mare - Funerare Puscas"

Aranjamente FloraleFirma de servicii funarare Puscas este alaturi de toate familiile care trec prin dureroasa clipa a despartirii de o persoana draga! Dorim sa ne exprimam sincere regrete si sa va amintim ca in aceste momente care cu o incarcatura sentimentala puternica pentru toti cei care l-au cunoscut pe defunct, puteti conta pe noi din punct de vedere organizatoric.

In aceste momente tot ceea ce ne ramane de facut este sa ii oferim un ultim omagiu si ne luam ramas bun de la omul care ne-a fost alaturi. Exprimarea legaturii emotionale poate fi exprimata si prin florile pe care le aducem la mormantul sau.

In simbolistica religioasa, florile funerare semnifica frumusetea Raiului. Exprima puritate si gingasie, exact ca sufletul celui drag care ne-a parasit. Echipa noastra va pune la dispozitie o varietate de coroane si jerbe funerare cu modele distincte, pe care sa le alegeti in functie de preferinte si buget.

Contact
0766.476.573