Telefon: 0766.476.573 | 0760.284.116 | E-mail: serviciiwah@yahoo.com "Servicii Funerare Sannicolau Mare - Funerare Puscas"

Accesorii FunerareOferim o gamă diversificată de accesorii funerare necesare înmormântării. Accesoriile pot fi comandate împreună sau separat de alte categorii de servicii în funcÈ›ie de disponibilitatea stocului.

In afara de sicriu, protocolul de inmormantare necesita anumite accesorii funerare, de care depinde ceremonia. Pentru ca ne dorim sa va sprijinim cu intru totul in aceste momente, Funerare Puscas va sta la dispozitie daca aveti nevoie de consiliere in ceea ce priveste accesoriilor funerare, dar si a altor obiecte personalizate de care aveti nevoie pentru a aduce un ultim omagiu demn.

Agentia de servicii funerare Puscas va face tot ce ii sta in putinta pentru a va usura greul emotional si organizatoric astfel incat sa puteti petrece ultimele clipe alaturi de trupul neinsufletit al omului pe care l-ati iubit. Aveti incredere in promptitudinea, devotamentul si demnitatea noastra.

Ne puteti contacta oricand 24h/zi, 7 zile din 7 , pentru a va oferi consiliere in ceea ce priveste selectarea sicrielor, monumentelor sau accesoriilor necesare si a serviciilor funerare complete!

Contact
0766.476.573